Merk
Kleur

Online Zipp Fietsonderdelen Kopen

Online Zipp Fietsonderdelen Kopen

Online Fietsonderdelen Kopen heeft een collectie Zipp fietsonderdelen. Zipp is een kwalitatief hoogstaand merk die fietsers helpt het beste uit zichzelf te halen. De ontwerpen van Zipp zijn altijd innovatief en bij de productie worden alleen hoogwaardige producten gebruikt. Ons assortiment bestaat uit onder andere Zipp voorwielen en Zipp achterwielen, Zipp zadelpennen en Zipp sturen. Uiteraard hebben we ook andere Zipp fietsonderdelen.

Heeft u vragen over de Zipp fietsonderdelen? Laat het ons weten!

Sorteer:
Toon:

Zipp

In 1988 werd Zipp opgericht door motorsport ingenieur Leigh Sargent. In dat zelfde jaar bracht het bedrijf haar eerste carbon wielen op de markt. Vandaag de dag staat Zipp bekend om hun innovatieve high-performance producten.

 

Zipp 202 Carbon wielen

De Zipp 202 Carbon wielen zijn lichtgewicht wielen met een ongekende veelzijdigheid, waarmee je ook nog een fantastisch kan klimmen. De 202 is het eerste klimwiel dat ontwikkeld is in een windtunnel. Wanneer je kijkt naar cruaciale fases van veel bekende Grote Rondes, zal je de Zipp 202 altijd in de winnende positie vinden.

 

Zipp 303 Carbon wielen

Wanneer je op zoek bent naar een ongelooflijk licht wiel, is de Zipp 303 Carbon een ideale keuze. Het 303 wiel is een van de meest veelzijdige wielen uit het Zipp assortiment en heeft zich bewezen tijdens vele voorjaarsrondes, met zijn lichte gewicht en klom hij letterlijk boven andere merken uit.

 

Zipp 404 Carbon wielen

De Zipp 404 Carbon wielen helpen je tegen de wind in of de berg op. De meest veelzijdige wielen met geweldige rijeigenschappen die elke favoriet is bij elke professionele wielrennen en triatleet. De 404 heeft zijn populariteit te danken aan het aeroprofiel en de minder spitse vorm van de velgen om aerodynamica en luchtweerstand te optimaliseren. Dit betekent ook meer stabiliteit in bochten. Zipp kan optimale remkracht garanderen door de velgen met een speciale hars te bewerken.

De Zipp 404 Firecrest wielen zijn verkrijgbaar in clincher of tubular uitvoering en met een Shimano/SRAM of Campagnolo body.

 

Zipp 808 Carbon wielen

De Zipp 808 Carbon wielen zijn geschikt voor bijna alle parkoersen en weersomstandigheden. Dankzij de carbon draagvelg zijn de wielen uitermate geschikt voor triatleten. De Zipp 808 is een aerodynamisch wiel met het gemak van een clincher.

 

 

Goedkope Zipp fietsonderdelen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!