Ursus Wielen

Ursus Wielen

Goedkope Ursus wielensets vindt u bij Online Fietsonderdelen Kopen. Onze collectie Ursus wielensets bestaan uit Ursus Guara, Ursus Hybrida, Ursus Gallardo, Ursus Miura, Ursus TS58, Ursus TS90, Ursus CK38. Daarnaast bestaat ons assortiment uit de Ursus achterwielen Ursus Gauro en de Ursus voorwielen Ursus Cabrera. De Ursus wielensets zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een zeer fraai uiterlijk.

Sorteer:
Toon:

Geen producten gevonden

Ursus SpA

Ursus SpA is een Italiaans bedrijf dat zich de in zijn 45 bestaan heeft gespecialiseerd in maatwerk en fabriceert wielen en onderdelen voor racefietsen en mountainbikes. Ursus vindt het erg belangrijk om hoge kwaliteit producten en services te produceren die gericht zijn op haar consument. In Nederland wint het merk ook steeds meer terrein.

Ursus streven naar kwaliteit

Ursus staat open voor innovatie en streven continue naar perfectie. De missie van Ursus is om totale tevredenheid onder haar klanten te genereren. Om deze totale tevredenheid te bereiken voert Ursus regelmatig kwaliteitscontroles uit en blijven zij constant hun producten verder ontwikkelen. De ontwikkeling van elk Ursus product wordt op de voet gevolgd door een team van gekwalificeerde technici die elke aspect en de kwaliteit van de wielen inspecteren. Nadat de wielen zijn gefabriceerd worden ze nog aan een laatste inspectie onder heven. Ieder element van de naaf tot aan de montage van het wiel wordt nog extra gecontroleerd.

Ursus heeft een speciaal test laboratorium ingericht om prototypes wielen te testen en te controleren. In dit test laboratorium wordt onder andere de parameters van de wielen geëvalueerd, zodat zij voldoen aan de strengste Europese normen. De prototypes worden gedurende een aantal dagen getest. Wanneer de prototypes de test in het laboratorium hebben doorstaan worden ze nog op de weg getest onder verschillende omstandigheden.  Alleen de wielen met de beste resultaten zullen uiteindelijk geproduceerd worden.

Om hoge kwaliteit wielen te vervaardigen werkt Ursus ook nauw samen met wielrenprofessionals. Zo heeft de Italiaanse wielrenploeg Flaminia meegewerkt met de ontwikkeling van de Ursus wielensets. 
Goedkope Ursus wielen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!