Online Standaard Kopen

Bij Online Fietsonderdelen Kopen kunt u terecht voor alle soorten standaards voor uw stadsfiets of mountainbike. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten fietsstandaards, namelijk de enkele fietsstandaard, de dubbele fietsstandaard, de verstelbare fietsstandaard en fietstandaards voor de kinderfiets.

Sorteer:
Toon:


De Fietsstandaard

De fietstandaard is een belangrijk onderdeel van de fiets. De fietsstandaard zorgt er namelijk voor dat je, je fiets kan parkeren. Er zijn verschillende soorten fietsstandaards voor verschillende soorten fietsen.

De verschillende modellen fietsstandaards

Online Fietsonderdelen Kopen. heeft verschillende soorten modellen fietsstandaards in haar assortiment. Zo zijn er dubbele fietsstandaarden, enkele fietstandaarden, verstelbare fietsstandaarden en fietstandaarden speciaal voor kinderfietsen.

De dubbele standaard

Een dubbele fietsstandaard zie je het vaakst op transportfietsen en moederfietsen. De dubbele standaard geeft veel stevigheid en stabiliteit aan deze fietsen die vaak zwaar belast zijn met kinderzitjes, fietsmanden et cetera. Een dubbele fietsstandaard wordt vaak gecombineerd met een stuurslot. Het stuurslot zorgt voor extra stabiliteit. De dubbele standaard werkt via een klapmechanisme. De dubbele standaard kan vanaf de achteras van de fiets naar voren worden geklapt. Hierdoor tilt de dubbele standaard het achterwiel van de grond. Het voordeel van de dubbele fietsstandaard is dat het bijna op alle fietsen kan worden bevestigd. Bekijk snel onze collectie dubbele fietsstandaarden.

De enkele standaard

De enkele standaard is de meest voorkomende standaard op ‘normale’ fietsen. Belangrijk bij het aanschaffen van een enkele fietsstandaard is de hoogte van het wiel van je fiets. De groter de diameter van het wiel, hoe langer de fietstandaard moet zijn om deze stabiel te parkeren. Bovendien zit er verschil in de bevestigingsplaat van de enkele fietsstandaard. Sommige enkele fietsstandaarden hebben een brede bevestigingsplaat en andere een smalle bevestigingsplaat. Hoe breder de bevestigingsplaat hoe meer connectie de standaard heeft met de ondergrond. De enkele fietsstandaard kan bevestigd worden aan de achteras van de fiets.

De verstelbare fietsstandaard

Verstelbare standaards zijn gelijk aan enkele fietsstandaards. Het enige verschil is dat de deze standaards verstelbaar zijn qua lengte. Hierdoor kunnen deze verstelbare fietsstandaards op meerder fietsen bevestigd worden.

De fietsstandaard voor de kinderfiets

Er zijn speciale fietsstandaarden voor kinderfietsen, omdat deze fietsen kleiner zijn dan volwassen fietsen. Dus ook de fietsstandaard moet hierop worden aangepast. Voor kinderen is het van belang dat zij een standaard op hun fiets hebben die zij makkelijk naar beneden kunnen klappen. Zo hoeven zij niet te veel kracht te zetten. Bovendien is het aan te raden om op kinderfietsen een verstelbare fietsstandaard te bevestigen. Zo kan deze ook op een latere, grotere, fiets worden bevestigd
Goedkope Standaard van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!