Over OFOK

Online fietsonderdelen kopen, kwaliteit voor de juiste prijs.

Fietsonderdelen kopen. Onlinefietsonderdelenkopen.nl is een groothandel die zich richt op particulieren die voor een uiterst scherpe prijs onderdelen voor zijn/haar fiets willen bemachtigen. Direct van groothandel naar consument, zonder tussenkomst van de detailhandel. Dit betekend voordeel voor jou!

Vanaf begin 2018 is de domeinnaam onlinefietsonderdelenkopen.nl overgenomen door BENN Fietsen B.V., een bedrijf met een focus op kwaliteit en klantgerichtheid! Wil je meer weten? Mail ons of stuur een Whatsappje. Je kunt rekenen op een reactie van een expert!

Benn Fietsen B.V. is eigenaar van onder andere een fietsenwinkel in Leeuwarden, een fietsenwinkel in Harlingen en een blog met fietsreparatietips.

Al een aantal jaar runnen we ook een webshop met fysieke voorraden. Door ruimtegebrek en onvoldoende logistieke ervaring heeft deze webshop een relatief klein aanbod. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om hier een oplossing voor te zoeken en is deze periode is de vernieuwde OFOK.NL webshop geboren. We hebben de handen in een geslagen met één van de grootste fietsonderdelen leveranciers van Nederland en kunnen direct uit dezelfde voorraden en hetzelfde magazijn putten. Zo hebben we in 1 klap tientallen orderpickers en gigantische voorraden tot onze beschikking. Dit zorgt ervoor dat bestellingen die voor 19:00 geplaatst worden dezelfde dag de deur nog uit gaan.

Levering

Bij jou gratis aan huis bij bestellingen boven de 75 euro , heb je een bestelling voor minder dan 75 euro? Geen probleem dan betaal je slechts 5,95 verzendkosten.

Ondanks alle zorg niet goed? Twijfel dan niet en stuur het product binnen 14 dagen terug en je krijg het aankoopbedrag terug gestort.

Kortom: OFOK.NL kwaliteit voor de juiste prijs!

Vragen over uw bestelling? Kijk eens op de contact pagina voor onze adresgegevens, email adres en telefoonnummer.

Wij staan altijd voor je klaar!

Heb je hulp nodig om een bestelling te plaatsen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan contact met ons op.