Online Ventieldelen Kopen

Online Ventieldelen Kopen

Online Fietsonderdelen Kopen heeft een uitgebreide collectie ventiel delen. Ons assortiment bevat verschillende ventiel delen zoals, ventielslang, Hollands ventiel, ventiel verlenger, haaks ventiel, maar ook reparatie kits zoals de No Flats Joe reparatieproducten.

Sorteer:
Toon:

Ventiel

Het Dunlop ventiel, oftewel het klassieke ventiel, komt het meeste voor in Nederland en is erg makkelijk te gebruiken. Het Blitz ventiel is de nieuwe variant op het Dunlop ventiel. Beide ventielen werken volgens het zelfde principe maar het Blitz ventiel beschikt over een balletje die voorkomt dat lucht uit de band stroomt. Het Dunlop ventiel gebruikt hier een ventielslangetje voor. Beide ventielen worden ook wel 'Hollands Ventiel' genoemd. Om een binnenband met Dunlop ventiel te vervangen moeten het ventiel inzetstuk en de moer verwijderd worden en kunt u vervolgens de binnenband in de buitenband plaatsen. Daarna bevestigt u het ventiel inzetstuk en de moer en kunt u de band oppompen.

Schader ventielen komen vaak voor op mountainbikes en kinderfietsen. Omdat het ventiel ook vaak op auto's voor komt wordt het ook wel het autoventiel genoemd. Een binnenband met Schrader ventiel kan niet worden opgepompt met een traditionele fietspomp, daar is een speciale verloopnippel voor nodig.

Presta ventielen komen het meeste voor bij racefietsen. Met hun 6mm zijn de Presta ventielen dunner dan het gemiddelde ventiel. De Presta ventielen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat het Presta ventiel ook bij een hoge velg boven de velg uitkomt. U kunt een binnenband met Presta ventiel makkelijk oppompen of leeg laten lopen door de kleine moer aan de bovenzijde los te draaien.

Bekijk onze instructievideo: Hoe vervang je een fietsband? 
Goedkope Ventieldelen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!