Online Tubelijm Kopen

Online Tubelijm Kopen

Het assortiment van Online Fietsonderdelen Kopen beschikt over tube lijm voor aluminium velgen en carbon velgen. Continental en Vredestein tube lijm in tube of blik voor een lage prijs. Kunt u de tube lijm die u zoekt niet vinden? Laat het ons weten!

Sorteer:
Toon:

Tube lijm voor aluminium velgen

De tube lijm voor aluminium velgen heeft zich al tientallen jaren bewezen. Generaties wielrenners en monteurs vertrouwen op de kit. De extreem hoge hechting en een goede verwerkbaarheid leiden tot maximale zekerheid, het belangrijkste bij gelijmde banden. Het klassieke bed garandeert een perfecte pasvorm, de verwerking is conventioneel. Maar het verschilt aanzienlijk met die van de carbonkit.

Tube lijm voor carbon velgen

De tube lijm voor carbon velgen is specifiek ontworpen voor de verhoogde thermische belasting en de oppervlakte eigenschappen van carbonmateriaal. De slechte warmteafvoer van carbon kan, met name bij lange afdalingen, de conventionele kit verzachten. De band kan daardoor van de velg loskomen. De speciaal ontwikkelde carbonkit blijft zelfs bij hoge temperaturen stabiel.

Bekijk onze instructievideo: Hoe vervang je een fietsband?
Goedkope Tubelijm van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!