Online Snelbinder Kopen

Bij Online Fietsonderdelen Kopen vindt u snelbinders voor alle soorten fietsen. Snelbinders zijn ideaal voor het vervoeren van rugzakken, pakketjes of tassen. Zo hoeft u niks vast te houden tijdens het fietsen. Zorg er voor dat uw snelbinders strak kunnen spannen, anders kunt u uw tas of pakketje verliezen!

Heeft u vragen over de snelbinders? Laat het ons weten!

Sorteer:
Toon:

De Snelbinder

Snelbinders zijn ideaal voor het vervoeren van tassen achter op de fiets. Zo heb je geen fietstas nodig, maar hoef je, een zware tas niet op je rug te dragen tijdens het fietsen. Snelbinders zijn er in twee verschillende modellen. Ten eerste heb je snelbinders die vast aan je fiets zijn bevestigd. Ten tweede zijn er snelbinders die je los mee kunt nemen. Deze losse snelbinders wordt ook wel een ‘spin’ genoemd. Belangrijk bij de aanschaf van snelbinders is de lengte van de snelbinders. De snelbinders moeten namelijk genoeg lengte hebben om aan je fiets bevestigd te worden. Dit geldt vooral als het gaat om snelbinders die vast aan je fiets zitten. Tevens is de elasticiteit van de snelbinders belangrijk, want een grote tas moet wel makkelijk achterop gebonden kunnen worden.

Snelbinders en verschillende materialen

Snelbinders zijn er in twee verschillende materialen, namelijk rubber en stof. Rubberen snelbinders zijn minder elastisch, maar hebben een lange levensduur. Stoffen snelbinders zijn erg elastisch, maar sneller uitrekken. Dit betekend dat de kwaliteit en de levensduur minder zijn. Belangrijk is dat de snelbinders kwalitatief zijn, niet scheuren en tegen verschillende weersomstandigheden kunnen.

Snelbinders met een vaste bevestiging

Wanneer je een nieuwe of tweedehands fiets koopt kan het zijn dat deze al snelbinders heeft. Mocht dat niet zo zijn, kun je heel makkelijk zelf vaste snelbinders op je fiets bevestigen. Let bij de aanschaf van de snelbinders wel op hoe de snelbinders bevestigd moeten worden en of deze manier geschikt is voor je fiets. De manier waarop snelbinders bevestigd moeten worden kan namelijk verschillen per fiets en snelbinder. Bepaalde fietsmerken, zoals Gazelle, hebben eigen snelbinders speciaal gefabriceerd voor hun merk fietsen.

Triobinders snelbinders

De zogenaamde triobinders, dit zijn snelbinders met drie binders, zijn het meest voorkomend. De drie binders komen samen in een ring. Deze ring is de bevestigingshaak waarmee de triobinder aan de fiets kan worden bevestigd.

Duobinders snelbinders

Naast de triobinders bestaan er ook duobinders, welke uit twee binders bestaan die samenkomen in een ring. In vergelijking met de binders van de triobinder, zijn de binders van de duobinder vaak breder. Zo geeft de duobinder veel stevigheid met één binder minder.

Snelbinders zonder een bevestiging

Snelbinders zonder een bevestiging worden ook wel een spin genoemd. Het voordeel van deze losse snelbinders is dat je ze makkelijk mee kan nemen. De losse snelbinders hebben grote haken aan het uiteinde. Met deze haken kan de spin makkelijk om de tas en aan de fiets worden vastgezet.

Online Fietsonderdelen Kopen heeft snelbinders van de merken Biba, Cordo, Widek en Simson.
Goedkope Snelbinder van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!