Online Reflecterende Fietskleding Bestellen

Met de goedkope, reflecterende fietskleding van Online Fietsonderdelen Kopen kunt u veilig in het donker op de fiets stappen. Onze collectie IKZI reflecterende kleding bestaat uit reflecterende hesjes en reflecterende jacks. Naast onze reflecterende kleding hebben wij ook IKZI, Simson en Cordo lichtarmbanden in ons assortiment. Al onze reflecterende fietskleding is van hoge kwaliteit, voor de voordeligste prijs.

Direct online reflecterende fietskleding bestellen doet u natuurlijk op Online Fietsonderdelen Kopen.nl. Kunt u de reflecterende fietskleding die u zoekt niet vinden, laat het ons weten!

Sorteer:
Toon:


Reflecterende fietskleding

Zichtbaarheid is cruciaal om ´s ochtends of ´s avonds veilig op de fiets te stappen. Reflecterende kleding helpt u opvallen bij andere weggebruikers. Reflecterende fietskleding is gemaakt van een reflecterend materiaal dat extra oplicht wanneer er een lichtbron op schijnt. Reflecterende fietskleding is het doeltreffendst als het op ooghoogte van uw medeweggebruikers wordt gedragen, zoals om uw borst of middel. Een reflecterende band om uw enkels is ook zeer effectief, omdat deze door de trappende beweging op de fiets de aandacht trekt.

Een voordeel van reflecterende hesjes en jacks is dat deze geen gebruik maken van batterijen. Ze werken altijd wanneer u op de fiets stapt. Wanneer u in het donker op de fiets stapt is een combinatie van een reflecterende kleding en een lichtarmband aan te raden. Deze combinatie zorgt ervoor dat u goed opvalt en veilig op de fiets kunt stappen.
Goedkope Reflecterende fietskleding van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!