Online Overschoenen Kopen

Online Overschoenen Kopen

FASTRIDER en AGU fiets overschoenen bestelt u online makkelijk en snel bij Online Fietsonderdelen Kopen. Voor elk type overschoen kunt u bij ons terecht. De neopreen overschoenen biedt bescherming in natte en koude weersomstandigheden, waterproof overschoenen bieden bescherming tegen water en aero overschoenen verminderen de luchtweerstand tijdens tijdritten. Al deze overschoenen kunt u online bestellen tegen een lage prijs.

Sorteer:
Toon:

De juiste overschoen kiezen
Voor welke omstandigheden gebruikt u de overschoenen? Diverse materialen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Neopreen beschermt uw voeten tegen kou en water, aero overschoenen zorgen voor een goede aërodynamica bij uw voeten en de waterproof variant beschermt slechts tegen water en is geschikt voor warme maar natte jaargetijden. We lichten voor u de verschillende overschoenen verder toe, zodat u de juiste keus in overschoenen kunt maken.

Neopreen overschoenen
De neopreen overschoen biedt een hoge bescherming bij natte en koude weersomstandigheden. Neopreen is dezelfde stof die gebruikt wordt voor wetsuit en is waterdicht en winddicht, maar ook zeer effectief als isolatiemateriaal. Deze eigenschappen maken een ideale overschoen die uw voeten beschermt tegen kou, wind, modder en opspattend water.

Waterproof overschoenen
Waterproof overschoenen beschermen tegen regen, opspattend water en modder. Geschikt voor warme en natte jaargetijden. Waterdichte overschoenen bestaan uit PU gecoat lycra wat niet alleen beschermend werkt maar ook lucht door waardoor uw voeten kunnen afkoelen.

Aero overschoenen
Aero overschoenen zijn ontworpen om de luchtweerstand tijdens het fietsen te verminderen en daardoor de aërodynamica te verbeteren. De gespen en riemen onderbreken de luchtstroom waardoor fietsen zwaarder wordt. De aero overschoen stroomlijnt uw voet zodat u sneller kunt fietsen. Aero overschoenen zijn niet ontworpen om warm of waterdicht te zijn, de primaire functie is om de luchtweerstand te verminderen. Ze worden daarom gemaakt van dunne materialen zoals lycra, die strak over de schoenen zitten waardoor zij een glad oppervlak bieden.

Speciale overschoenen
Er zijn enkele speciale overschoenen die niet passen in een van de bovengenoemde categorieën. Deze overschoenen zijn gemaakt van rubber met thermische voering. Deze overschoenen kunnen daardoor evenveel warmte bieden als neopreen overschoenen, maar zijn aanzienlijk meer ademend. 

Goedkope Overschoenen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!