Online Mountainbike Zadel Kopen

Mountainbike zadels kopen op Online Fietsonderdelen Kopen doe je gemakkelijk en goedkoop. Wilt u kwalitatief goede mountainbike zadels, maar niet te veel betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen verschillende topmerken. Ons assortiment bevat onderandere San Marco, Mortop, X-act en Steco mountainbike zadels en zadelonderdelen.

Sorteer:
Toon:


Mountainbike zadels

De zadels voor een mountainbike zijn vrij lang en hebben geen vering om het energieverlies zo klein mogelijk te houden. Vanwege de gebogen houding is het zitgedeelte vrij smal, een groot gedeelte van het lichaamsgewicht leunt dan ook via de armen op het stuur. In sommige zadels is het gebrek aan vering gecompenseerd met een gelvulling waardoor er nog sprake is van enig comfort. De doorgewinterde mountainbiker ondervindt overigens weinig hinder aan het gebrek van vering omdat hij door de kracht die uitgeoefend wordt op de pedalen iets uit het zadel komt.


Goedkope Mountainbike zadel van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!