Online Mountainbike Wielen Kopen

Online Mountainbike Wielen Kopen

Mountainbike wielen kopen op Online Fietsonderdelen Kopen doe je gemakkelijk en goedkoop. Wilt u kwalitatief goede mountainbike wielen, maar niet te veel betalen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen verschillende topmerken. Ons assortiment bevat DT Swiss en Sram MTB wielen. Bekijk het volledige aanbod mountainbike wielen in het overzicht hieronder.

Sorteer:
Toon:

Mountainbike wielen

Wielen zijn een zeer belangrijk onderdeel van een mountainbike. Goede MTB wielen verhogen uw prestaties. Belangrijk bij de aanschaf van mountainbike wielen zijn de grote van de wielen. Er zijn drie verschillende wielmaten voor de MTB, namelijk 26 inch, 27,5 inch (650b) en 29 inch (700c) MTB wielen. Deze drie verschillende maten hebben allemaal zijn voor- en nadelen.

26 inch MTB wielen
De 26 inch MTB wielen zijn de kleinste mountainbike wielen. Deze wielen zijn licht in gewicht en zijn stijf in het hanteren. De 26 inch Mountainbike wielen zijn daarom ideaal voor een parcours met veel bochten. Bovendien kan er door de kleine roterende as veel snelheid worden gemaakt.

De 27,5 inch MTB wielen (650b)
De 27,5 inch mountainbike wielen zijn kort geleden ontwikkeld en winnen steeds meer in populariteit. De 27,5 inch zit qua grote tussen de 26 inch en de 29 inch MTB wielen in en combineert de voordelen op het gebied van gewicht, hanteren en snelheid met elkaar. De 27,5 inch MTB wielen zijn licht in gewicht en makkelijk te hanteren op bochtige wegen en paden. Daarnaast heeft hij de voordelen van de 29 inch wielen, een betere grip, lagere rolweerstand en een soepele hantering tijdens het fietsen.

De 29 inch wielen 
De 29 inch wielen zijn de grootste wielen in zijn soort. Doordat het wiel groter is, duurt het langer voordat er veel snelheid kan worden gemaakt. Er is dus meer inspanning vereist tijdens het fietsen. Door de grote omvang van de 29 inch wielen hebben de wielen een groot raakvlak met de ondergrond. Dit zorgt voor veel grip tijdens het mountainbiken. Door de lagere rolweerstand en het soepele hanteren zijn deze MTB wielen ideaal voor een hobbelige ondergrond.
Goedkope Mountainbike wielen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!