Online Mountainbike Pedalen Kopen

Bij Online Fietsonderdelen Kopen koopt u uw MTB pedalen. Ons assortiment bestaat uit Cordo en Shimano MTB fietspedalen. Bestel uw MTB fietspedalen snel en goedkoop bij Online Fietsonderdelen Kopen. Kunt u de MTB pedalen die u zoekt niet vinden? Laat het ons weten!

Sorteer:
Toon:

Mountainbike pedalen

MTB pedalen zijn ontworpen voor extreme omstandigheden op onverhard terrein, ze zijn vaak compacter dan andere klik- of klemsystemen. Zand en vuil mogen geen invloed hebben op het in klikken in de pedalen. Het formaat van het pedaal en de drukverdeling zijn van ondergeschikt belang op het makkelijk in en uitklikken. Voor de pedalen van een mountainbike heb je speciale schoenen met 2 sleuven in de zool van de schoen. Bij de MTB schoen zitten de schoenplaatjes verzonken in de zool om slijtage tegen te gaan. De zool van MTB schoenen zijn behoorlijk stijf zodat kracht beter naar de pedalen kan worden over gebracht. Bent u op zoek naar bijpassende schoenen voor uw MTB pedalen? Bekijk onze categorie fietsschoenen.
Goedkope Mountainbike pedalen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!