Online Mountainbike Binnenband Kopen

Mountainbike binnenbanden koopt u in de online webshop van Online Fietsonderdelen Kopen. Ons binnenband assortiment bestaat uit Maxxis Mountainbike Binnenbanden, Vredestein Mountainbike Binnenbanden, Vredestein Binnenbanden en Cordo mountainbike binnenbanden. Mountainbike binnenbanden bestelt u goedkoop en snel op Online FIetsonderdelen Kopen.

Behalve mountainbike binnenbanden, bevat ons assortiment ook Racefiets binnenbanden - Stadsfiets binnenbanden
Natuurlijk hebben we ook Mountainbike buitenbanden. Bestel nu uw binnenbanden op Online Fietsonderdelen Kopen.

Sorteer:
Toon:


Binnenband

Een binnenband wordt gemaakt van rubber en heeft een ballon-achtige structuur, deze kan je opblazen en leeg laten lopen aan de hand van een ventiel. Binnenbanden zitten op bijna alle fietsen, behalve wanneer je gebruik maakt van een tubeless variant. Er zit veel verschil in de soorten en stijlen van binnenbanden. De belangrijkste variabelen zijn de maat van de band en het type ventiel. De maat van de buitenband is bepalend voor de binnenband. Zorg er voor dat de binnenband in diameter en breedte ongeveer even groot is als de buitenband. De maat van de buitenband staat aan de zijkant in reliëf weergegeven. Door de juiste maat binnenband te kiezen voorkomt u snelle veroudering van uw band en vermindert u het risico op scheuren, gaatjes, een klapband of, bij een te grote binnenband, vouwen in de binnenband.

Ventiel type 
Schader ventielen komen vaak voor op mountainbikes en kinderfietsen. Omdat het ventiel ook vaak op auto's voor komt wordt het ook wel het autoventiel genoemd. Een binnenband met Schrader ventiel kan niet worden opgepompt met een traditionele fietspomp, daar is een speciale verloopnippel voor nodig.

Bandendruk
Op de zijkant van de buitenband staat de juiste bandendruk vermeld.Dit kan zijn in pond per vierkante inch (PSI) of BAR (1BAR = 14,5 PSI). Het weer en de rijstijl hebben effect op de benodigde bandendruk. Op Online Fietsonderdelen Kopen hebben we een breed assortiment met binnenbanden van hoge kwaliteit, want het laatste wat een fietser wil is stoppen voor een lekke band. Vergeet niet, dat de buitenband uw binnenband beschermt. Zorg er altijd voor dat uw banden in goede conditie zijn en vervang ze voordat ze zijn versleten.    

Goedkope Mountainbike binnenbanden van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!