Online Fietsmanden Kopen

Koop online uw fietsmand, fietskrat of fietstas tegen de scherpste prijs bij OnlineFietsOnderdelenKopen. Of u nu liever de klassieke rieten fietsmand of juist een ijzer stuur fietsmand heeft. Met een fietsmand kunt u makkelijk uw boodschappen vervoeren en heeft u uw handen vrij. Niet alleen voor u maar ook voor uw kind hebben we een mooie kinderfiets mand. We hebben een uitgebreid assortiment fietsmanden van de traditionele fietsmand tot aan de super-stoere manden van merken als My basket, Fastrider, Steco en Cordo. Daarnaast kunt u bij ons ook Fietstasonderdelen kopen zoals steunen en bevestigingspunten om uw fietsmand optimaal op zijn plaats te behouden.

Sorteer:
Toon:


Fietsmanden

De fietsmand is een fietsaccessoire die uit het huidige straatbeeld niet meer weg is te denken. Dit komt mede door de stijgende populariteit van de transportfiets. In sommige gevallen is de fietsmand onderdeel van de transportfiets, maar je kunt fietsmanden ook los aanschaffen.

Let bij de aanschaf op de grote van de fietsmand en de grote van je voordrager. De fietsmand moet namelijk wel op je voordrager passen. Tevens is het belangrijk om te weten of je een voordrager hebt die met het stuur meedraait of een voordrager die niet met het stuur meedraait. Dit is belangrijk in verband met de hoogte van de fietsmand. Wanneer je voordrager niet met het stuur meedraait, draait het stuur over de fietsmand heen. Het is dan wel belangrijk dat het stuur met gemak over de fietsmand heen kan bewegen. Lees meer informatie over voordragers en bekijk onze collectie.

De verschillende soorten fietsmanden

Daarnaast moet je kijken welke fietsmand voor jou en het beoogde doeleinde het meest geschikt is. Er zijn verschillende soorten fietsmanden. Er zijn afneembare en vaste fietsmanden. Het voordeel van een afneembare fietsmand is dat je deze makkelijk aan de fiets kan bevestigen en loskoppelen. Zo kun je de afneembare fietsmand makkelijk meenemen voor, bijvoorbeeld, de boodschappen. Het voordeel van een vaste fietsmand is dat deze altijd op je fiets bevestigd is. Hierdoor kun je hem niet vergeten.

Daarnaast zijn er verschillende modellen en soorten fietsmanden. Er zijn bakkersmanden, stuurmanden, transportdragers, fietsmanden voor honden, en fietsmanden die zowel aan het stuur als de bagagedrager bevestigd kunnen worden.
Wanneer je graag een bakkersmand wil aanschaffen is het belangrijk om te letten op de opening van de deksel. Er zijn bakkersmanden die de opening van de deksel aan de stuurkant hebben, dus naar de fietser toe. Hierdoor waait de deksel minder snel open en kun je makkelijk spullen uit de fietsmand pakken. Daarnaast zijn er ook bakkersmanden die de opening van de deksel aan de wielkant hebben, dus van de fietser af. Kies dus niet alleen het model fietsmand, maar let ook op de specifieke details.

Cordo fietsmanden

Cordo staat het meest bekend om zijn fietstassen, maar heeft ook kwalitatieve fietsmanden in haar assortiment. De fietsmanden van Cordo zijn afneembaar of vast aan de fiets te bevestigen. De Cordo fietsmanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal, rotan, kunststof en stof.
Bekijk snel de grote collectie goedkope Cordo fietsmanden.

Fastrider fietsmanden

De goedkope Fastrider fietsmanden zijn er in afneembare en vaste varianten. De afneembare Fastrider fietsmanden kunnen op twee manieren aan de fiets bevestigd worden. Sommige afneembare Fastrider fietsmanden hebben twee haken, waardoor de fietsmand makkelijk aan het stuur gehaakt kan worden. Andere afneembare Fietsmanden van Fastrider kunnen bevestigd worden met het speciale fastlock systeem van Fastrider. Dit fastlock systeem kan aan het stuur bevestigd worden. Daarna kan de fietsmand eenvoudig aan het fastlock systeem worden vastgeklikt.

Online Fietsonderdelen Kopen
heeft een grote collectie goedkope Fastrider fietsmanden in haar assortiment. De Fastrider fietsmanden zijn er in vele verschillende soorten en materialen. Zo zijn er rieten fietsmanden, metalen fietsmanden, stoffen fietsmanden en kunststof fietsmanden van Fastrider.
Bekijk snel de collectie Fastrider fietsmanden.

New Looxs fietmanden

De metalen New Looxs fietsmanden zijn afneembaar of vast aan de fiets bevestigd. De vaste fietsmanden kunnen aan het stuur bevestigd worden door middel van het Rapid Lock systeem. De afneembare New Looxs fietsmanden hebben twee haken en zijn voorzien van een hengsel. Hierdoor kun je de fietsmand makkelijk meenemen, bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen.
Bekijk de collectie goedkope New Looxs fietsmanden.

My Basket fietsmanden

De fietsmanden van het kwalitatieve merk My Basket zijn zeer herkenbaar. De My Basket fietsmanden zijn van kunststof en hebben de vorm van een mandje. De fietsmanden zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleurencombinaties, zoals Delfts blauw. De My Basket fietsmanden hebben een draagvermogen van 9 kilo en een inhoud van 26 liter.
 Bekijk de collectie goedkope My Basket fietsmanden bij Online Fietsonderdelen Kopen

Goedkope Fietsmanden van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!