Online Kaarthouder Kopen

Online Kaarthouder Kopen

Bij Online Fietsonderdelen Kopen heeft u keuze uit een ruim assortiment kaarthouders. Om een lange fietstocht met fietskaart gemakkelijk te maken kunt u een kaarthouder gebruiken. Gebruik een kaarthouder en beschermhoes om voorbereid te zijn op het wisselvallige Nederlandse weer.

Heeft u vragen over de kaarthouders? Neem gerust contact met ons op!

Sorteer:
Toon:

Fietskaarthouder

Een fietskaart is ideaal voor lange fietstochten. Om een fietskaart makkelijk te raadplegen tijdens het fietsen kan deze in een fietskaarthouder worden geplaatst. Bij de aanschaf van een fietskaarthouder zijn een aantal aandachtspunten belangrijk. Ten eerste moet je er op letten of de fietskaarthouder een beschermhoes heeft die de fietskaart beschermt tegen de regen. Wanneer dit niet het geval is, is het belangrijk dat er wel de mogelijkheid bestaat om een beschermhoes op de fietskaarthouder te bevestigen. Tevens is het van belang dat de fietskaart goed te lezen is door de beschermhoes heen en hoeveel van de fietskaart te zien is. Ten tweede is het belangrijk om naar de bevestiging van de kaarthouder te kijken. Past deze op het stuur van de fiets. Niet alleen de vorm van het stuur, maar ook de stuurdikte speelt hierbij een rol.

De fietskaartklem van Cordo

De fietskaartklem van Cordo is voorzien van een A4 formaat kunststof beschermhoes. De fietskaartklem heeft een universele bevestiging en is daarom geschikt voor alle type sturen. Tevens is de Cordo fietskaartklem makkelijk te bevestigen door middel van een draaiknop. De Cordo fietskaartklem is vervaardigd uit aluminium en is daarom zeer licht.

Bestel nu de goedkope Cordo fietskaartklem.

De fietskaarthouder Cordo klickfix Sunny

De Cordo Klickfix Sunny fietskaarthouder maakt gebruik van het CC- 100 Klickfix systeem. In het CC-100 kickfix systeem zit een beveiligingskabel die er voor zorgt dat de fietskaarthouder niet naar beneden buigt. Zelfs niet met zware belasting. Hierdoor kan niet alleen een fietskaarthouder aan het stuur worden bevestigd, maar ook een tas of mand. De fietskaarthouder van Cordo beschikt over een kunststof hoes waarin de fietskaart kan worden geplaatst. Deze kunststof waterbestendige hoes is bij Online Fietsonderdelen Kopen ook apart verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om de fietshoes te vervangen.

 Bekijk nu de goedkope en kwalitatieve Cordo Klickfix Sunny fietskaarthouder.
Goedkope Kaarthouder van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!