Online Fietszitje Kopen

Online fietsstoeltjes of kinderzitjes kopen doet u in de online shop van Online Fietsonderdelen Kopen Hier kunt u kiezen uit verschillende soorten fietsstoeltjes voor uw baby of peuter. U kunt ook online windschermen kopen, wat u en uw kind bescherm tegen wind. Uit het ruime online assortiment kunt u online fietstoeltjes voor op de framebuis kopen, bagagedrager zitjes, voetsteunen, achterzitjes, voorzitjes en nog veel meer! Zo kunt u ook onderdelen voor uw fietsstoeltje online kopen.

Door het grote online aanbod aan fietstoeltjes en kinderzitjes op onze website vindt u vrijwel altijd het fietstoeltje wat u zoekt. Vindt u deze echter niet, laat ons dit dan weten! Bij Online Fietsonderdelen Kopen koopt u dus online uw fietsstoeltje!

Welk fietszitje past bij mij? 

Er zijn twee soorten fietszitjes, voorzitjes en achterzitjes. Beide soorten hebben zowel voordelen als nadelen. Kinderen tot 15 kilo mogen voorop de fiets, wanneer uw kind zwaarder dan 15 kilo is dan moet hij of zij in een achterzitje. 
Het grootste voordeel voor een voorzitje is dat u uw kind in de gaten kan houden, het nadeel hierbij is wel dat u minder stabiel bent en iets zwaarder stuurt. 

Het grootste voordeel bij een achterzitje is dat het fietsen gemakkelijker wordt, maar er is een kans dat de voetjes in de spaken terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een fietszitje te kopen met spaakbescherming, een jasbescherming is niet genoeg om dit probleem te voorkomen.

Goedkope Fietszitje van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!