Merk
Kleur
Voor

Online Fietspet & Bandana Kopen

Online Fietspet & Bandana Kopen

Goedkoop online fietspetten en bandana’s kopen doet u op Online Fietsonderdelen Kopen. In onze webshop vindt u AGU fietspetten en bandana’s geschikt voor dames en heren.

In warme weersomstandigheden helpt de bandana met het afvoeren van zweet en voorkomt zonnebrand op het voorhoofd. In de winter houdt een bandana de oren warm. Fietspetten worden om soortgelijke redenen gedragen.

Sorteer:
Toon:

De juiste fietspet

Het materiaal Een goede fietspet is gemaakt van katoen, en is zo goedkoop mogelijk gemaakt. Een kleine elastische strook wordt aan de achterkant aan het stof vast genaaid. Er zijn tevens petten op de markt met een ingenaaide zweetband. Dit is strikt verboden. De klep Het belangrijkste onderdeel van de pet is de klep, deze moeten kort zijn. Dat komt omdat het doel van de fietspet is om te worden gedragen tijdens het fietsen. Wanneer u met het hoofd naar beneden kijkt - in de V-Locus houding – moet u de weg kunnen zien zonder dat u uw hoofd moet optillen om langs de klep te kijken. Wanneer u de pet onder de helm draagt, moet de fietshelm en fietspet nauw op elkaar aan sluiten. Begin altijd met de pet, en schuif deze over uw hoofd richting de nek en hals. Dan trekt u de klep naar beneden richting uw ogen en zorg ervoor dat de klep net (2,5 cm) boven uw wenkbrauwen zit. Vervolgens wordt de voorkant van de helm strak tegen het klep van de pet gedragen. Als een deel van de klep onder de helm verdwijnt, is deze te ver, en als u nog een deel van de voorkant van de pet ziet, bent u niet ver genoeg gegaan. De klep kan omhoog worden geklapt, vooral wanneer u uw pet achterste voren draagt. Echter wanneer u de fietspet naar voren draagt, is het beter om de klep te houden en met name wanneer de pet wordt gedragen onder de helm.

Bandanas

De bandana is een fietskleding accessoire dat eind jaren ’90 erg populair werd. De bandana werd in die tijd onder andere gedragen door Marco Pantani en Johan Museeuw. Pantani boekte in 1998 succes bij zowel de ronde van Frankrijk als de ronde van Italië. Museeuw wordt ook wel ‘De leeuw van Vlaanderen’ genoemd, hij was gespecialiseerd in het rijden van de klassiekers.
Goedkope Bandana van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!