Online Fietshelm Kopen

Online Fietsonderdelen Kopen heeft een ruime collectie goedkope fietshelmen van hoge kwaliteit voor kinderen, mountainbikers, dames en heren. Onze collectie bestaat uit onder andere Agu, Fastrider en Bobike fietshelmen.

Een fietshelm beschermt uw hoofd bij een val van de fiets. De juiste helm zal een balans bieden tussen dekking, ventilatie en comfort. Designers zijn continu bezig om het comfort niveau te verbeteren. Sommige fietshelmen worden geleverd met verschillende paddings zodat de helm goed op het hoofd past.

Sorteer:
Toon:


De juiste helm maat

Het is belangrijk voor uw eigen veiligheid dat u de juiste maat fietshelm op heeft. De manier om uw hoofd op te meten voor uw helm is het makkelijkste met behulp van een meetlint. Begin ongeveer 2,5 cm boven uw wenkbrauwen (voorhoofd) en trek hem vervolgens rondom uw hoofd. Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat heeft voor uw helm is het belangrijk dat u een paar keer opnieuw meet zodat u er zeker van bent dat u de juiste maat heeft.

Er zijn tevens dameshelmen op www.onlinefietsonderdelenkopen.nl beschikbaar. De meeste helmen hebben drie maten en worden beschouwd als unisex. 

Goedkope Fietshelm van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!