Online Fietshandschoenen Kopen

Direct online fietshandschoenen kopen doet u op Online Fietsonderdelen Kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment fietshandschoenen voor diverse weersomstandigheden. Fietshandschoenen zijn comfortabel in koude en natte omstandigheden. Sommige fietshandschoenen zijn schokabsorberend en dus uitermate geschikt om te dragen tijdens het mountainbiken. U kunt bij ons online AGU fietshandschoenen , Fastrider fietshandschoenen en San Marco fietshandschoenen bestellen. Kunt u de juiste fietshandschoenen niet vinden of weet u niet welke fietshandschoen geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op!

Sorteer:
Toon:

Waarom is het verstandig om fietshandschoenen te gebruiken? Wij hebben de belangrijkste functies van een fietshandschoen op een rijtje gezet.

Verbeterde grip en controle

Zoals u wellicht al weet kunt u behoorlijk bezweette handen krijgen wanneer u fietst– vooral op warme en vochtige dagen. En dat betekent direct ook dat als u natte handen heeft de grip op het stuur minder wordt. Een goed paar fietshandschoenen zorgt ervoor dat u beter grip op het stuur kunt houden.

Comfort en protectie voor uw huid

Als u ooit meerdere uren hebt gefietst, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat het best pittig is voor uw handen. De constante druk op de handpalmen, slijtage vinger van het continu versnellen, kortom het duurt niet lang voordat eelt en blaren zich ontwikkelen. Een paar fietshandschoenen geven uw huid de extra bescherming die u nodig heeft om comfortabel te fietsen, zelfs bij lange fietsritten.

Het dempen van schokken

Veel fiets handschoenen beschikken over een soort demping, zoals de gel padding die is ingebouwd bij de handpalmen. De reden voor deze vulling is dat deze dient voor het opvangen van schokken van de weg. Bij het dragen van de fiets handschoenen, werken de kussens in de handpalmen als schokdempers, waardoor een deel van de energie verdwijnt. De handschoen zal er niet alleen voor zorgen dat de fietsrit soepeler zal verlopen, maar zal ook de pijn in uw armen, schouders en rug verminderen als u klaar bent.

Warmte

Een andere reden om fiets handschoenen te dragen is, zoals de naam het al zegt deze uw handen zal warm houden. Zo hebben wij een ruime keuze uit gewone fietshandschoenen die enkel helpen tegen het breken van de wind, maar ook fietshandschoenen waarbij isolatie lagen zijn toegevoegd bij extra koud weer.

Protectie bij een valpartij

Wat doen de meeste mensen wanneer ze neigen te vallen? Iedereen steekt allereerst hun handen uit om de val te breken. U kunt u voorstellen wat er gebeurd met de handpalmen wanneer ze over het trottoir of weg schuren. Door een paar fietshandschoenen kunt u al makkelijk uw handen beschermen.

Dus wilt u graag uw handen beschermen tegen de grond en schokken, maar vooral betere grip en controle bij het fietsen? Wij bieden u mooie fietshandschoenen voor de man, vrouw en kind in verschillende maten. U kunt de fietshandschoenen direct online bestellen. Besteld u fietshandschoenen vandaag online dan worden ze vandaag op de post gedaan.

Goedkope Fietshandschoenen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!