Fietsbroek

Online Fietsonderdelen Kopen biedt een ruim assortiment fietsbroeken voor dames en heren. De collectie bestaat uit Agu, Fastrider en San Marco Fietsbroeken. Ons assortiment bevat lange fietsbroeken, korte fietsbroeken, bibshorts en broeken met of zonder zeem. Voor elke fietsliefhebber en voor elk seizoen is er een geschikte fietsbroek. Al onze fietsbroeken zijn laag geprijsd en zijn van een uitstekende kwaliteit.

Sorteer:
Toon:

Fietsbroeken met zeem

Fietsbroeken met zeem vormen en extra laag tussen huid en zadel. Hierdoor wordt het contact met het zadel comfortabeler. Met deze of één van de vele andere broeken kunt u uw fietstocht net even beter maken.

Bibshorts fietsbroeken

De bibshort is een fietsbroek gecombineerd met een bovenstuk met bretels. De bibshorts zijn comfortabel en vervaardigd uit één stuk stof. De bretels zorgen ervoor dat de bibshorts goed aansluit op uw lichaam en dat de fietsbroek stevig op zijn plaats blijft zitten. Tevens is er door het gebruik van de bretels geen elastische band in de taille benodigd waardoor de bibshort extra comfortabel zit.

Fietsbroeken voor alle seizoenen

Investeren in een goede fietsbroek is belangrijk. Voor elk seizoen zijn er verschillende fietsbroeken beschikbaar. De fietsbroeken zijn vaak gefabriceerd van verschillende materialen om het perfecte comfort te bieden tijdens elk seizoen.

Zomer fietsbroeken

Voor de zomer zijn er fietsbroeken met korte pijpen in twee verschillende soorten. Een korte fietsbroek met pijpen net onder de knie en een korte fietsbroek met extra korte pijpen.

Voor- en najaar fietsbroeken

De weersomstandigheden in het voor- en najaar kunnen zeer uiteenlopend zijn kou, warmte, regen, wind wisselen elkaar af. Ideaal voor het voor- en najaar zijn de ¾ fietsbroeken of capri fietsbroeken. Tevens kunt u uw korte fiestbroek combineren met beenstukken voor extra warmte. Het voordeel van een ¾/ fietsbroek is dat zij minder naden hebben dan een korte broek gecombineerd met beenstukken.

Winter fietsbroeken

De winter fietsbroeken zijn geschikt om comfortabel te fietsen in temperaturen van 6 tot 15 graden. Veel wielrenners gebruiken de winter fietsbroeken in het gehele winterseizoen of combineren deze met thermo onderkleding. De winter fietsbroeken zijn gemaakt van een dikkere stof en zijn vaak voorzien van een fleece voering. De winter fietsbroeken isoleren uw benen door de warme lucht tussen uw benen en de stof vast te houden. Een winter fietsbroek met bretels houdt meteen uw buik, rug en borst goed warm. Met de winter fietsbroeken van Online Fietsonderdelen Kopen benut goed beschermd om in de winter en met vorst op de fiets te stappen.
Goedkope Fietsbroek van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!