Online Voeding Kopen

Online Fietsonderdelen Kopen denkt met u mee, om op een gezonde manier de sport van het fietsen uit te oefenen. Omdat voeding het belangrijkste onderdeel is tot een goede prestatie vertrouwen wij op het merk Isostar. Isostar heeft een dusdanig lange ervaring met repen, poeders, dranken en gels. Wij garanderen u dat wanneer u gebruikt maakt van deze producten, uw prestatie's zullen toenemen.

Wanneer welke sportdrank?

Sportdrank valt te verdelen in 3 soorten namelijk hypotoon, isotoon en hypertoon. Het verschil tussen deze soorten is de opnamesnelheid en doordat de opnamesnelheid verschilt is er ook een verschil in het tijdstip van inname. U kunt deze tijdstippen noemen: voor het trainen, tijdens het trainen en na het trainen. 

Voor het trainen, ongeveer twee uur voor aanvang, is het belangrijk om voldoende vocht tot je te nemen. Maar omdat het prettig is om zo weinig mogelijk vocht of vast voedsel in uw maag te hebben is het verstandig om hypotone of isotone dranken te drinken. Deze dranken worden snel verwerkt door het lichaam en zorgen voor een optimale start. 

Tijdens het trainen zijn isotone dranken een must alhoewel er voor duursporters een kleine uitzondering is. Isotone dranken worden namelijk snel en gemakkelijk verwerkt door het lichaam en zorgen voor geen complicaties. Voor duursporters geld dat het wordt aangeraden om hypertone dranken te drinken. Dit komt doordat duursporters hun spieren over een langere periode belasten, door gebruik te maken van hypertone dranken zal de duursporter het langer kunnen volhouden. 

Na het trainen zijn hypertone dranken het beste. Hypertone dranken zorgen ervoor dat de energievoorraden weer snel worden aangevuld en het herstel versneld wordt.

Goedkope Voeding van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!