Online Fiets Pedalen Kopen

Bij Online Fietsonderdelen Kopen koopt u gemakkelijk en goedkoop uw fietspedalen. U heeft keuze uit 3 soorten fietspedalen. Blokpedalen komen het meest voor op gewone stadsfietsen, klikpedalen zijn geschikt voor racefietsen en mountainbikes en touringpedalen vindt u meestal op toerfietsen. Kunt u de pedalen die u zoek niet vinden? Laat het ons weten.

Sorteer:
Toon:

Fietspedalen

Online Fietsonderdelen Kopen heeft drie verschillende fietspedalen in het assortiment. Welke pedalen voor u het meest geschikt zijn hangt af van uw fiets en wat u met het fietsen wil bereiken. De blokpedaal is het meest geschikt wanneer u uw fiets slechts gebruikt als transportmiddel. Klikpedalen zijn geschikt voor wielrennen en mountainbiken. Wanneer u gaat touren is een touring pedaal het meest voor de hand liggend. Een touring pedaal is een combinatie van een blokpedaal en een klikpedaal en heeft een klikpedaal aan de ene kant en een blokpedaal aan de andere kant van de trapper. Zo kan u zelf besluiten welk pedaal u gebruikt tijdens het fietsen.

Blokpedalen
Blokpedalen zijn pedalen voor stadsfietsen en zijn de meest voorkomende pedalen. De blokpedalen zijn gemaakt van aluminium en hebben vaak een reflector aan de zijkanten. Voor blokpedalen heeft u geen speciale schoenen nodig.

Klikpedalen
Klikpedalen worden gebruikt voor racefietsen en worden ook wel SPD pedalen genoemd. Wielrenners gebruiken klikwielen, omdat zo hun voeten en de pedalen één zijn. U heeft speciale racefietsschoenen nodig, welke op de klikpedalen vastklikken. De klikpedalen zorgen voor veel grip en wielrenners kunnen veel kracht zetten tijdens het fietsen. Om de racefietsschoenen weer van de klikpedalen los te maken, maakt u een zijwaartse beweging met uw voet. Naast de klikpedalen voor racefietsen zijn er ook klikpedalen voor mountainbikes. De klikpedalen voor mountainbikes zorgen, naast het zetten van meer kracht, er ook voor dat de voet op het pedaal blijft tijdens het fietsen op ruig terrein.

Goedkope Fiets pedalen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!