Online Fiets Onderkleding Kopen

Online Fiets Onderkleding Kopen

Fiets Onderkleding kopen doet u bij Online Fietsonderdelen Kopen. heeft u een ruime keus uit verschillende soorten onderkleding. Ons assortiment bestaat uit broeken met of zonder zeem, shirts met korte of lange mouwen, sokken en thermo onderbroeken. Onze collectie onderkleding bestaat uit AGU en Fastrider fiets onderkleding. Wij hebben onderkleding voor elk seizoen, geschikt voor dames en heren.

Onderkleding functioneert als een tweede huid. Daarom is het belangrijk dat de onderkleding strak aansluit op uw lichaam. Zo zorgt de juiste onderkleding in de zomer voor het afvoeren van zweet en transpiratie en in de winter voor het warm houden van uw lichaam.

Sorteer:
Toon:

Onderkleding

Een goede basis is belangrijk om het beste uit uw fietskleding te halen. Welke onderkleding benodigd is voor het creëren van een goede basis verschilt per seizoen. In de winter zorgt de juiste onderkleding voor bescherming tegen de kou en het vasthouden van lichaamswarmte. Terwijl in de zomer de juiste onderkleding zorgt voor een goede afvoering van zweet. Het dragen van de juiste onderkleding kan uw fietsprestatie aanzienlijk verbeteren.

Secco onderkleding van AGU

De Secco onderkleding van AGU maakt gebruik van het DNA Triple function systeem. Dit speciaal ontwikkelde systeem zorgt ervoor dat transpiratie snel wordt afgevoerd, zodat uw huid vrij van zweet blijft. Door het gebruik van elastische materialen wordt er een nauwsluitende pasvorm gecreëerd. Tevens bestaat de onderkleding voor een deel uit S.Café polyester. Dit is polyester dat gefabriceerd is van gerecycled koffieresidu. De transpiratie aantrekkende eigenschap van koffiemoleculen zorgt voor het absorberen van transpiratiegeuren en een droge huid.

Secco sandic onderkleding van AGU

De Secco Sandic onderkleding lijn van AGU maakt gebruikt van Polygiene materiaal. De eigenschap van Polygiene is dat het geuren en zweet neutraliseert. Het materiaal Polygiene is afgeleidt van de natuurlijke gerecyclede zilverzout techniek. Het materiaal zorgt ervoor dat de groei van bacteriën wordt stopgezet. Zo kunnen bacteriën geen vervelende gaan transpiratiegeur verspreiden. Zo blijft u lekker fris op de fiets.

Sokken

Een goed paar fietssokken voorkomt het ontstaan van blaren. Fietssokken mogen strak om de voet zitten om wrijving in de schoen tegen te gaan. Fietssokken zijn gemaakt van speciale ademende materialen om transpiratie snel af te voeren. In de zomermaanden is een lichte en snel vocht absorberende sok van belang. In de wintermaanden houden sokken van bijvoorbeeld merino wol uw voeten lekker warm.
Goedkope Fiets onderkleding van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!