Online Derailleur Onderdelen Kopen

Goedkope derailleurs van topmerken koopt u bij Online Fietsonderdelen Kopen. Is uw derailleur toe aan vervanging of wilt u uw huidige fiets updragen? Dan bent u bij ons in de webshop op het juiste adres. Naast complete derailleurs kunt u bij ons ook derailleur onderdelen online kopen. Ons online assortiment bevat voor- en achterderailleurs voor MTB en racefietsen van de merken: Cortina, Sram, Shimano, Campagnolo, Tacx, Primax, Sunrace, Marwi, Elveder en Cordo. Kunt u de derailleur die u zoekt niet vinden? Laat het ons weten !

Goedkoop en online uw derailleur kopen doet u natuurlijk bij Online Fietsonderdelen Kopen.

Derailleur

Een derailleur brengt de fietsketting van het ene kettingwiel naar het andere kettingwiel. Er is onderscheid tussen een voorderailleur en achterderailleur. Shimano, Sram, Axa, Cordo, Somson en Mortop zijn de bekendste merken derailleurs in ons assortiment.

 

Achterderailleur

De achterderailleur bevindt zich bij de cassette op het achterwiel en beschikt over 2 kettingwieltjes die de ketting leiden. Omdat deze kettingwieltjes door een veermechanisme naar achteren worden gedrukt blijft de ketting constant onder spanning staan. De achterderailleur beweegt met de grootte van de kettingwielen mee, voor de grootste kettingwiel is namelijk meer ketting nodig dan voor het kleinste kettingwiel. De achterderailleur regelt dus de spanning. Bekijk ons volledige assortiment achterderailleur.

 

Voorderailleurs

Een voorderailleur is het voorste versnellingsmechanisme dat de ketting van het ene kettingblad naar het andere kettingblad laat wisselen. De voorderailleur hoeft de ketting niet onder spanning te houden, hier dient de achter derailleur voor. Bekijk hele voorderailleur assortiment.

Goedkope Derailleur van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!