Online Bagagedrager Onderdelen Kopen

Bagagedrager onderdelen van Online Fietsonderdelen Kopen zijn goedkoop en van zeer goede kwaliteit. Welk bagagedrager onderdeel u ook zoekt, u bent bij ons aan het juiste webadres. Naast de standaard bagagedragers, bevat ons assortiment ook transportrekken in alle soorten en maten. Uiteraard kunt u ook alle onderdelen voor het monteren van een bagagedrager en transportrek bij ons kopen.

Heeft u nog vragen over onze bagagedrager onderdelen, laat het ons dan weten.

De bagagedrager

De bekende bagagedragers is ideaal voor het vervoeren van personen, boodschappen of pakketjes. U heeft keuze uit de bagagedrager, die achterop de fiets zit, of de voordrager die voor op de fiets gemonteerd wordt. De bagagedrager is geschikt voor kinderzitjes of fietstassen, de voordrager oftewel transportrek is geschikt voor fietsmanden en kratten. De voordrager is de laatste jaren ontzettend populair geworden en is nog amper uit het straatbeeld weg te denken.
 

Voordrager voor op de fiets

Dankzij de voordrager is het mogelijk om fietsmanden en fietskratten voor op uw fiets te bevestigen. Het monteren van een voordrager is eenvoudig en snel gedaan. U heeft de keuze uit voordragers die met het stuur mee bewegen en voordragers die niet met het stuur mee bewegen. De niet meebewegende voordragers worden bevestigd aan aan het frame of het stuur van de fiets. De meebewegende voordragers worden gemonteerd aan de as van het voorwiel. Wanneer u kiest voor een voordrager die niet met uw stuur meedraait is het van belang dat uw stuur over de fietsmand of fietskrat heen kan bewegen. De Steco en Cordo voordragers van Online Fietsonderdelen Kopen zijn eenvoudig te bevestigen op uw fiets en kunnen een gewicht dragen van 15 kilo. Bovendien is het mogelijk om een voorlamp te bevestigen aan het de voordrager. Onze voordragers zijn verkrijgbaar in drie kleuren, wit, zwart en rood. Bekijk ons hele assortiment voordragers.

Bij een voordrager hoort natuurlijk een mooie fietsmand of fietskrat. Bekijk snel onze hele collectie.

Achterdrager voor op de fiets

Wanneer u een nieuwe achterdrager voor uw fiets aanschaft is heb belangrijk om te letten op de maat van de wielen en de hoe de bagagedrager bevestigd kan worden aan uw fiets. Bovendien moet u rekening houden met eventuele kinderzitjes, fietstassen of volwassenen die achter op de fiets zitten. De gekozen bagagedrager moet dit extra gewicht wel kunnen dragen.
Het assortiment van Online Fietsonderdelen Kopen bestaat uit Steco en Cordo bagagedragers. Deze universele bagagedrager is geschikt voor fietsen met 26 inch en 28 inch wielen. De stalen Steco bagagedrager is verkrijgbaar in het zwart en kan een gewicht dragen van 25 kilo. Bekijk ons hele assortiment bagagedragers. 

Tevens hebben wij een groot assortiment aan fietstassen en kinderzitjes.

Goedkope Bagagedrager onderdelen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!