Online Anti-lek Kopen

Online Anti-lek Kopen

Goedkoop en snel anti-lek vloeistof kopen kan bij Online Fietsonderdelen Kopen. Ons assortiment bevat Vredestein, Cordo en No Flats Joe anti-lek vloeistoffen voor binnenbanden en tubeless banden. Kunt u de anti-lek vloeistof de u zoekt niet vinden? Laat het ons weten!

Sorteer:
Toon:

Geen producten gevonden

Anti-lek vloeistof

De anti-lek producten helpen u om lekke banden af te dichten in. Het is een methode die vooral populair is bij mountainbikers, aangezien zij grotere kans hebben om onderweg een lekke band te krijgen. De anti-lek producten zijn er in 2 varianten; de latex variant repareert de lek duurzaam en hoeft pas na 6 tot 12 maanden te worden bijgevuld. De microvezel variant werkt onbegrensd in binnenband en dekt gaatjes tot 3 mm netjes af. Voor beide varianten geldt dat de vloeistof het gaatje alleen kan afdichten als het wiel roteert. Zowel de latex als de microvezel variant is ook preventief in te zetten. De anti-lek producten zijn ook in te zetten bij tubeless wielen.
 
Bekijk onze instructievideo: Hoe vervang je een fietsband?
Goedkope Anti-lek producten van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!