Online Fietsschoenen Kopen

Fietsschoenen bestelt u makkelijk en snel online bij Online Fietsonderdelen Kopen. Voor elk type fietser kunt u bij ons online schoenen bestellen, of het nu gaat om mountainbikeschoenen, wielrenschoenen of indoor fietsschoenen. Fietsschoenen hebben een “clip-less” of een “clip-in” technologie; met een “klem” onder de schoen klikt u makkelijk in de pedalen. Dit heeft als voordeel dat u in staat bent om een vloeiende pedaalslag te generen; zowel het omhoog trekken van de pedalen als het naar beneden duwen. Het resultaat hiervan is een verhoogde efficiëntie en uiteindelijk de snelheid!

Sorteer:
Toon:

De juiste fietsschoen online bestellen

Clip-in schoenen verhogen ook de efficiëntie door de constructie in vergelijking tot normale sportschoenen. De schoenen hebben stijvere en dunnere zolen die minder flexibel zijn. Waardoor er betere krachtoverbrenging is via de pedalen. De fietsschoenen beschikken over gespen, riemen en veters die helpen om uw voeten stevig op zijn plaats te houden, waardoor uitglijden vermeden wordt. Dus, fietsschoenen zijn speciaal gemaakt om efficiënter en comfortabeler te zijn dan gewone sportschoenen. Er zijn diverse ‘clip-in’ schoenen. Daarnaast is er een verschil tussen mountainbike schoenen en racefiets schoenen.

Racefiets schoenen

Allereerst zijn er de racefiets schoenen. De racefietsschoenen zijn gemakkelijk te herkennen; zij hebben doorgaans een glad laagprofiel of carbon zool, zonder grepen of nokken. De racefietsschoenen hebben vaak een geventileerd bovendeel zodat uw voeten koel blijven in warme omstandigheden. De racefietsschoenen hebben doorgaans een combinatie van gespen en riemen om uw voet in de juiste positie te zetten.

Mountainbike fietsschoenen

De mountainbike schoen hebben noppen en grepen op de zool, zodat u in staat bent om te lopen en rennen wanneer dat nodig is ook in modderige omstandigheden. Daarnaast is de mountainbike schoen meestal gemaakt van hardere, waterbestendige materialen zoals synthetisch leer, om modder tegen te houden.

Casual fietsschoenen/Indoor fietsschoenen

Naast de racefietsschoenen en mountainbike schoenen zijn er ook casual indoor schoenen. Deze schoenen zijn zeer geschikt voor zowel outdoor als indoor fietsen. De casual indoor schoen heeft een rubberen zool in een verzonken pedaalsysteem. Daarnaast zijn de schoenen ademend door de ventilerende binnenzool en mesh inzet. De verstevigde hiel zorgt voor maximale krachtoverdracht.
Goedkope Fietsschoen van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!