Urban Proof accessoires

Geplaatst op

Urban Proof accessoires

Wist je dat wij het gehele assortiment van Urban Proof verkopen? Urban Proof maakt hele mooie kleurrijke accessoires voor je fiets. Ook leveren ze mooie fraai vormgegeven fietsonderdelen met leuke printjes. Wat het extra leuk maakt is dat de kleuren combinaties bij verschillende producten terugkomen waardoor je leuke combinaties kunt maken.

Gekleurde fietskratten

Urban Proof levert super mooie stevige kunststof fietskratjes in verschillende kleuren. Of je nou op zoek bent naar een oker geel fietskrat of een fel roze, wij hebben het in het assortiment.

Recycled

Urban Proof levert ook een heel assortiment met gerecyclede fiets accessoires. Voor de kettingsloten gebruikt de fabrikant gerecycled staal en de hoes maken ze dan weer van gerecyclede petflessen.

Ook doneren ze een deel van de opbrengst aan Love. Not. Waste., een instantie die plastic opruimt op stranden. Dus naast het feit dat deze accessoires er fantastisch uit zien ben je ook nog eens goed bezig.

Scherpe prijzen

Wij leveren de Urban Proof accessoires tegen super scherpe prijzen. Zo kun je je fiets pimpen zonder dat je te diep in de buidel hoeft te tasten.