Fietsenwinkel in Harlingen

Geplaatst op

Fietsenwinkel in Harlingen

Ben jij op zoek naar een betaalbare E-Bike? Of wil je je fiets laten repareren tegen een scherp tarief? Of wil je misschien een fiets huren? Het kan allemaal bij BENN E-Bike Shop Harlingen. Deze fietsenwinkel in Harlingenvind je op de Grote Bredeplaats 14. Het is de eerste fietsenwinkel die je tegen komt vanaf de trein en de boot.

E-Bikes vanaf 895 euro

Je kunt hier terecht voor elektrische fietsen vanaf 895 euro. Deze goedkope E-Bikes zijn doorgaans veel op voorraad. Wil je liever wat luxer? Vanaf 1499 euro koop je al een splinternieuwe E-Bike met 8 naaf versnellingen en hydraulische schijfremmen. Ongekend in deze prijsklasse.

Ook is er vaak een ruime voorraad tweedehands elektrische fietsen. Op die manier kun je vaak op een gebruikte, nagekeken fiets fietsen vanaf zo'n 500 euro. Dit aanbod wisselt uiteraard iedere week.

Fiets huren in Harlingen

Je kunt ook terecht voor het huren van fietsen. Al vanaf zo'n 10 euro per dag kun je Harlingen verkennen op de fiets. Voor een elektrische fiets betaal je iets meer maar kun je zonder te zweten flinke afstanden afleggen. Ben je een paar dagen in Harlingen? Dan kun je ook voor meerdere dagen een fiets huren. Het is wel van belang om van te voren even te bellen of te mailen zodat er een fiets apart gezet kan worden.

Fiets reparatie

Is je fiets kapot en wil je deze graag laten repareren? Dat kan! In de werkplaats kun je terecht voor het vervangen van een bandje maar ook zelfs voor het onderhoud of reparatie aan elektrische fietsen. Ook kun je je fiets een complete servicebeurt laten geven voor slechts 45,85. Doordat het bedrijf ook een webshop heeft en meerdere filialen kun je mee profiteren van de enorm scherpe prijzen qua onderdelen. Zo valt de totale prijs van je fietsreparatie vaak een stuk lager uit.

Meer weten?

Kom voor meer informatie gerust eens langs in de Fietsenwinkel in Harlingen. BENN E-Bike Shop Harlingen Grote Bredeplaats 14