Benn Fietsenwinkel Leeuwarden

In de Benn Fietsenwinkel in Leeuwarden worden elektrische fietsen verkocht tegen concurrerende prijzen. Daarnaast is service het aller belangrijkste binnen dit bedrijf. Het streven is om iedere klant tevreden te houden.

E-Bikes

De elektrische fietsen zijn van de merken VanDijck, het grote Duitse merk Victoria en Avalon. Ook kunnen er fietsen geleverd worden van Altec. Deze nieuwe fietsen zijn verkrijgbaar vanaf 999 euro. Voor dit geld krijg je een splinter nieuwe fiets met een 468Wh accu.

Bekijk hier het assortiment elektrische fietsen: E-Bikes vanaf 999 euro

In deze winkel worden uitsluitend reparaties gedaan aan fietsen die daar ook verkocht zijn. Dit zorgt ervoor dat de vaste klanten sneller geholpen kunnen worden.

Fietsonderdelen

Ook kun je hier terecht voor fietsonderdelen tegen de scherpste prijzen. Je kunt er bestellingen afhalen die je van te voren in de webshop plaats (www.budgetfietsonderdelen.nl) of gewoon even langskomen om te kijken en te shoppen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit scherp geprijsde onderdelen voor handelaren en klussers. Ook zijn er vaak leuke bulk aanbiedingen zoals dozen binnenbanden of buitenbanden per 10. Op deze manier kun jij als handelaar een leuke marge overhouden op je fietsen.

Gebruikte fietsen

Naast nieuwe fietsen is er ook altijd een ruim assortiment gebruikte fietsen aanwezig. Deze fietsen zijn volledig nagelopen en ook weer een stuk scherper geprijsd dan bij concurrenten. Er is altijd mogelijkheid om een uitgebreide proefrit te maken op meerdere fietsen zodat je zeker weet dat jij met de juiste fiets naar huis gaat. Je krijgt vervolgens ook nog 3 maanden garantie op fietsen boven de 150 euro. Op deze manier kun jij weer vertrouwd op weg.

Bezorging

Het is mogelijk om fietsen lokaal in Leeuwarden te laten bezorgen voor 10 euro. Ook kun je je fiets landelijk laten bezorgen voor 35 euro. De fiets word dan volledig rijklaar door een koerier bij jou thuis bezorgd.

Meer weten? Kijk eens op de website bennfietsenwinkel.nl of kom eens langs bij Benn Fietsenwinkel Leeuwarden.

All search results