Over ons – Fietsonderdelen kopen

Online fietsonderdelen kopen, kwaliteit voor de juiste prijs.

Fietsonderdelen kopen. Onlinefietsonderdelenkopen.nl is een groothandel die zich richt op particulieren die voor een uiterst scherpe prijs onderdelen voor zijn/haar fiets willen bemachtigen. Direct van groothandel naar consument, zonder tussenkomst van de detailhandel. Dit betekend voordeel voor jou!

Vanaf begin 2018 is de domeinnaam onlinefietsonderdelenkopen.nl overgenomen door BENN fietsen bv, een bedrijf met een focus op kwaliteit en klantgerichtheid! Wil je meer weten? Bel ons gewoon, mail je ons liever;  ook geen probleem. Je kunt rekenen op een reactie van een expert!

Onlinefietsonderdelenkopen.nl put uit eigen voorraad en maakt GEEN gebruik van drop shipping, de deskundigen van onlinefietsonderdelenkopen.nl hebben dus de onderdelen zelf door de handen gehad en beoordeeld op kwaliteit.

Levering

Bij jou gratis aan huis bij bestellingen boven de 75 euro , heb je een bestelling voor minder dan 75 euro? Geen probleem dan betaal je slechts 5,95 verzendkosten.

Ondanks alle zorg niet goed? Twijfel dan niet en stuur het product binnen 10 werkdagen terug en je krijg het aankoopbedrag terug gestort.

Kortom ; Onlinfietsonderdelenkopen.nl kwaliteit voor de juiste prijs!

Vragen over uw bestelling? Kijk eens op de contact pagina voor onze adresgegevens, email adres en telefoonnummer.

Contact