Merk
Kleur

Online Mountainbike Stuur Kopen

Online Mountainbike Stuur Kopen

Een nieuw stuur voor uw mountainbike nodig? Bij Online Fietsonderdelen Kopen bestelt u online mountainbike stuurbochten voor de scherpste prijzen. Snel en goedkoop X-act en Mortop MTB stuurbochten bestellen doet u bij Online Fietsonderdelen Kopen.

Sorteer:
Toon:

Mountainbike stuur

Voor een mountainbike geldt; hoe breder het stuur, hoe meer controle. Met een smaller stuur is het gevoel directer maar ook nerveuzer wat wel voordelig is op wendbare singletracks. Voor een comfortabele houding zorg je er voor dat de afstand tussen het midden van de handvatten ongeveer overeenkomt met je schouderbreedte. Zorg tijdens het fietsen voor een houding waarbij de armen ten opzichte van de romp een hoek van ongeveer 90 graden hebben met een licht knik in de ellebogen. Om de geschikte afstand te bepalen tussen het stuur en de zadel, plaats je de elleboog tegen de zadelpunt. Wanneer je met de vingertoppen tot halverwege de stuurpen komt staat het zadel in de juiste positie.
Goedkope Mountainbike stuur van hoge kwaliteit bestellen bij Online Fietsonderdelen Kopen. Vandaag besteld, morgen in huis!